maanantai 28. elokuuta 2017

Se viikkariasu miehelle

Koska mieheni rautakautinen asu antaa odottaa inspiraatiota, jatkan hiljalleen viikkariasun tekemistä. Vaikka tuo rautakautinenkaan asu ei oikein ihan kaikkien sääntöjen mukaan toteudu, niin tässä viikkariasussa huijaan huomattavasti enemmän. Mutta saanpas kokeilla joitain uusia juttuja.

Ja mikä on minun mielestäni sitten se ero rautakautisella ja viikkariasulla. Keinotekoinen varmaankin tässä tapauksessa, mutta koska minä eikä ainakaan mieheni ole sukuaan viikinki, niin tällä asulla on helpompi leikkiä ja ottaa kenties vaikutteita enemmän tuolta fantasiapuoleltakin, toki kohtuudella :-).

Aloin tekemään asua jo jonkin aikaa sitten, eli tein tunikan, josta tuli hieman omituisen mallinen. Villakin on tosi karkeaa, joten varmaan seuraavaksi pitäisi tehdä se pellavainen aluspaita... vaan eiköhän sieltä ensin jotain ihan muuta synny....



Ja enpäs muistanutkaan, että olin reunaankin tehnyt jonkinlaista kirjailun tyylistä koristelua. Kangas on murtotoimikasta ja jotain villasekoitusta (niin vanha kangas, ettei kuidusta mitään muistikuvaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti